Zöldszigeti kör 2016. február

2016-02-05

Február 5-én délután 5 órára hirdette meg Enikő a tagok megjelenését az Inkubátor házban, előkészíteni az esti összejövetelt, elhelyezni az asztalokon az elkészített finomságokat. Édes és sós süteményektől, hidegtálaktól, salátáktól, kocsonyától roskadoztak az asztalok.

Csengő András jóvoltából az alábbi képeken megtekinthető a gazdag vendégség. Igen, vendégségnek is nevezhető, mert elfogadta meghívásunkat Németh Miklós polgármester, Gombás Jenő alpolgármester, Fazekas János képviselő feleségével, Jucikával együtt, dr. Szente Olivér képviselő, Szente Julika képviselő tagjaink közé tartozik, ezért nem említem a vendégek között. Nagy örömünkre szolgált, hogy Kovách Tamás tiszteletes úr is eljött. Vitályos Laci is elfogadta az invitálást gitárjával együtt, megtisztelt bennünket Dr. Rezek Ödön, aki leányával jött el, s akinek komoly adományokért lehet hálás az Egyesület. Eljött Dr. Kiss András is, feleségével Anival.

Mielőtt az esemény kezdetét vette volna, Enikő, miután köszöntötte a megjelenteket, megemlékezett Istvánról meleg szavakkal, amit mi, megjelentek felállva hallgattunk és percekig csendben tisztelegtünk emléke előtt. Megható és megrázó momentum volt.

Az est ezután kezdetét vette, mindenki jó étvággyal kóstolgatta a remek ételeket, kezdetét vette a beszélgetés, a zenei aláfestést Vitályos Laci biztosította remek hangulatú gitárzenével, énekével.

Az est nem múlhatott volna el Kiss doktor szavalata nélkül.

A vendégek távoztával még szó esett a január 15-i témákról a tagok között, és a beszélgetés azzal zárult, hogy rövidesen meghívjuk Gombás Jenő alpolgármestert, akit többek között a Klímaparkról akarunk kérdezni.

Események képekben